HOE GAAN WIJ TE WERK

De eerste stap is het intakegesprek van max. 1 uur, dit is kosteloos en vrijblijvend. We kijken naar de bijzondere aspecten van uw woning.

 

Als bewoner weet u als geen ander waarom het zo fantastisch is om daar te wonen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw totale woning zo licht, ruim en sfeervol mogelijk gepresenteerd wordt. We maken zoveel mogelijk gebruik van uw eigen meubels en accessoires. Indien nodig vullen wij deze aan met onze accessoires. Bij leegstand kunnen wij ook de hele inboedel verzorgen.

 

Wij zijn gecertificeerd House of  KIKI stylisten met een ‘hands on’ mentaliteit. Binnen 2 dagen maken wij de woning volledig verkoopklaar. Wij analyseren niet maar steken meteen onze handen uit onze mouwen en zorgen voor het perfecte plaatje.

 

Door middel van een fotoreportage van minimaal 20 foto’s maken wij de opdracht compleet. Deze kunt u direct aanleveren bij Funda of bij uw makelaar.

 

Wij geven u een checklist met tips voor de toekomstige bezichtigingen. Het is ook mogelijk om onze hulp in te roepen voorafgaande aan de bezichtiging.

 

Ook kunnen wij aanwezig zijn tijdens een bezichtiging of Open Dag. Door onze ervaring in verkoop en presentatie kunnen wij potentiële kopers meenemen in de mogelijkheden die de woning biedt.